Retourneren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@epdm24.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Door gebruik te maken van het retourproces, wordt in principe al gebruik gemaakt van het herroepingsrecht. Daarnaast kunt u het herroepingsformulier invullen en opsturen.

Meer informatie over retourneren en klachten indienen vindt u op https://www.epdm24.nl/algemene-voorwaarden/

 

Uitzonderingen retourneren

Volgende producten kunnen niet geretourneerd worden:

  1. EPDM dakfolies zijn altijd maatwerk. De EPDM dakfolie is op maat gemaakt naar de wensen van de consument en worden beschouwd als uniek product en kunnen niet geretourneerd worden.
  2. Daktrimmen zijn heel kwetsbaar en daardoor moeilijk te vervoeren.
  3. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat het product op een andere manier gebruikt is dan op de verwerkingsinstructies zijn aangegeven, wordt de consument aansprakelijk gesteld.

 

Garantie

Wettelijke garantie: Op alle artikelen die bij EPDM24.nl te koop zijn zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij bezorging in goede staat moet zijn en bij normaal gebruik goed moet functioneren. Dit geldt ook voor artikelen met kortingen of in aanbiedingen.

EPDM Daktechniek B.V.
Meppelerweg 6
7707 CN Balkbrug
info@epdm24.nl
(+31) 523 656 880
KVK NUMMER 84549866
BTW NUMMER NL863255620B01

De waardering van www.epdm24.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 569 reviews.