Verzendkosten

Waarom geen gratis verzending?

Dit is heel eenvoudig. De kosten die gemaakt worden voor het verzenden moeten op een of andere manier betaald worden. (Onze transporteurs versturen helaas niet gratis) De meeste webwinkels rekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen – zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels. Dit vinden wij echter oneerlijk. Op deze manier worden klanten die meerdere artikelen bestellen namelijk gestraft, omdat er aan hen eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend. De webwinkels die geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het doorheeft op de ‘gratis verzending’.

Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

Voor het bezorgen van bestellingen brengt EPDM24 verzendkosten in rekening. Wij kennen twee verschillende tarieven voor het bezorgen.

Nederland:

  • Voor kleine pakketten tot 30 kg berekenen wij € 5,95
  • Voor grote artikelen zoals EPDM folie en grote blikken lijm berekenen wij € 29,95
  • Bestellingen boven de € 500,- worden gratis verstuurd.

België:

  • Voor kleine pakketten tot 30 kg berekenen wij € 7,95
  • Voor grote artikelen zoals EPDM folie en grote blikken lijm berekenen wij € 39,95
  • Bestellingen boven de € 750,- worden gratis verstuurd.

De bezorgkosten wordt getoond op de verzendmethode pagina in de winkelwagen. Over je bestelling betaal je eenmalig bezorgkosten, ongeacht het aantal bestelde artikelen. Bezorgkosten van het grootste artikel worden in rekening gebracht.