Verzenden

WAT IS DE LEVERTIJD?

Kleine reguliere pakketten die voor 16:00 uur besteld zijn, worden op de zelfde dag verzonden en binnen 24 uur via PostNL bezorgd.

Pallets en oversized pakketten worden geleverd binnen 2 werkdagen op locatie binnen Nederland. Voor de bezorging naar de eilanden en België gelden aangepaste levertijden.

 

WAT GEBEURT ER ALS IK NIET THUIS BEN?

Hierin maken we een onderscheid tussen kleine reguliere pakketten en grote volumineuze pakketten. Bij grote volumineuze pakketten moet u denken aan artikelen zoals EPDM folie.

 

KLEINE  REGULIERE PAKKETTEN

De bestelling wordt maximaal 1 keer aangeboden door PostNL. Als u niet thuis was wordt uw pakket bij een ophaalpunt van PostNL achter gelaten. Er worden geen kaartje in de brievenbus gedaan, u dient uw track&trace-code in de graten te houden. Daarna heeft u 7 werkdagen tijd om uw pakket optehalen.

 

PALLETS EN OVERSIZED PAKKETTEN 

Aanwezig bij levering
Belangrijk is dat er één personen aanwezig zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Een handtekening voor ontvangst is vereist. Onze transporteur levert niet bij uw buren af. Ook mogen leveringen niet op straat worden geplaatst zonder toezicht.

Let op als er niemand aanwezig is en wij moeten een 2e keer bezorgen met de vrachtauto dan zijn daar kosten aan verbonden. De kosten voor een 2e bezorgpoging bedragen € 48,50 voor palletlevering in Nederland, voor België is het tarief € 72,50.

Wachturen
Onze vervoerders berekenen kosten voor wachturen. Na 15 minuten kan er wachttijd worden doorbelast á € 21,50 per kwartier met inachtneming van de maximale lostijd binnen de opgegeven levertijden.
De waardering van www.epdm24.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 593 reviews.